Nefit

Nefit produceert al meer dan 30 jaar HR-ketels in Nederland. Wij voeren verschillende modellen, stuk voor stuk met de typische Nefit kwaliteit, zuinigheid en duurzaamheid. 

U ziet hieronder een overzicht van de combiketels die wij installeren. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor accesoires, thermostaten, HR-toestellen zonder warmwarmwatervoorziening (9000i en Topline II) en advies over bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler. 

De uitvinder van hr-ketels

Nefit was de eerste die een hoog-rendementketel op de markt bracht, nu al ruim dertig jaar geleden. Het merk is betrouwbaar en meermalen kregen de cv’s het predicaat ‘als beste uit de test’ van de Consumentenbond. Door slimme technologie gaan uw stookkosten omlaag. We regelen uw ketel zo in, dat u optimaal profiteert van dit hoge rendement. 

Nefit Proline CW4 cv-ketel

Nefit Proline CW4

Type:Proline
CW klasse:CW4
vermogen(kW):24
Capaciteit 40°:12,5
Capaciteit 60°:7,5
Bijzonder:klaar voor duurzame energie

De Nefit Proline NxT C4 heeft biedt extra warmtecomfort en een echt laag verbruik. Daarnaast is deze serie ontwikkeld met oog voor de toekomst. Dat betekent: zeer zuinig, minder schadelijke uitstoot en de mogelijkheid om een zonneboiler of warmtepomp bij te plaatsen.

Nefit Proline CW5 cv-ketel

Nefit Proline CW5

Type:Proline
CW klasse:CW5
vermogen(kW):28,5
Capaciteit 40°:13
Capaciteit 60°:9
Bijzonder:klaar voor duurzame energie

De Nefit Proline NxT CW5 biedt extra warmtecomfort en een echt laag verbruik. Daarnaast is deze serie ontwikkeld met oog voor de toekomst: dus met aanzienlijk minder schadelijke uitstoot en de mogelijkheid om een zonneboiler of warmtepomp bij te plaatsen.

Nefit Topline AquaPower II

Nefit Topline AquaPower II

Type:Topline AquaPower II
CW klasse:CW4
vermogen(kW):25
Capaciteit 40°:14
Capaciteit 60°:8
Bijzonder:Direct en veel warm water

De TopLine AquaPower scoort heel hoog op warmwatercomfort. Uiteraard zorgt deze serie daarnaast voor de comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Dit komt onder andere door de Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik t.o.v. oudere ketels).

Nefit Trendline CW4 cv-ketel

Nefit Trendline CW4

Type:Trendline
CW klasse:CW4
vermogen(kW):25
Capaciteit 40°:13,8
Capaciteit 60°:8,2
Bijzonder:tot € 200,00 p/j besparen

Veel klanten kiezen voor de TrendLine van Nefit, want dit is een lichte, kleine cv-ketel met een scherpe prijs. Bovendien is deze lijn ook heel geschikt als u in de komende jaren ook andere vormen van energie wilt gebruiken, zoals biogas, een warmtepomp of zonneboiler. U bent hiermee dus helemaal ‘future-proof’.

Nefit Trendline CW5

Nefit Trendline CW5

Type:Trendline
CW klasse:CW5
vermogen(kW):30
Capaciteit 40°:17
Capaciteit 60°:10
Bijzonder:tot € 195,00 p/j besparen

Een populair model bij klanten die power en energiebesparen graag willen combineren: de TrendLine CW5 van Nefit. Ook mensen die deels willen overstappen op nieuwe energievormen zijn fan, want de Trendline is klaar voor het bijmengen van biogas of het bijplaatsen van een zonneboiler of warmtepomp. U bent hiermee dus helemaal ‘future-proof’.

Nefit Proline CW3

Nefit Proline CW3

Type:Proline
CW klasse:CW3
vermogen(kW):24
Capaciteit 40°:10
Capaciteit 60°:-
Bijzonder:tot € 195,00 p/j besparen

De Proline NxT C3 is een aanrader als u zoekt naar een lichte, kleine cv-ketel. Bijvoorbeeld omdat u in een appartement woont. Ook is het een verantwoorde keuze als u let op C02-uitstoot.