Vaillant

Vaillant staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft 140 jaar ervaring met het verwarmen van huizen. De goede ervaringen die wij van klanten horen, vinden we nog belangrijker. Die degelijkheid betaalt zich uit op de energierekening. Door slimme technologie gaan uw stookkosten omlaag. Hieronder ziet u de HR-combiketels die Van Kessel Verwarming bij u kan installeren. 

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u interesse heeft in een ander product van Vaillant, zoals een HR-toestel zonder warmwatervoorziening, maar ook voor advies over bijvoorbeeld een warmtepomp.

Het inregelen van uw installatie is heel belangrijk om het optimale rendement eruit te halen. Laat dit door een expert doen en zorg zo voor 8 tot 10% verschil in rendement.  

Uitstekende service

Veel klanten kiezen bij ons voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. We zien dan in de praktijk: kiezen voor Vaillant is kiezen voor betrouwbaarheid. De service vanuit Vaillant is uitstekend. En voor ons als installateurs zijn de modellen eenvoudig te onderhouden en repareren. Er is bovendien een technische helpdesk bij Vaillant, waar we blijven bijleren. 

Vaillant ecoTEC pure CW5

Vaillant ecoTEC pure CW5

Type:ecoTEC pure
CW klasse:CW5
vermogen(kW):28
Capaciteit 40°:16,1
Capaciteit 60°:9,7
Bijzonder:tot 25% lager gasverbruik

Vaillant ecoTEC classic CW5 zorgt dat u behaaglijk kunt wonen en leven. Onze klanten kiezen vaak voor Vaillant: een merk dat staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Bij de productie is gebruik gemaakt van ultra-moderne technieken en oerdegelijke tests.

Vaillant ecoTEC pure CW4

Vaillant ecoTEC pure CW4

Type:ecoTEC pure
CW klasse:CW4
vermogen(kW):24
Capaciteit 40°:13,4
Capaciteit 60°:8,1
Bijzonder:25% minder gasverbruik

De Vaillant ecoTEC pure CW4 cv-ketel zorgt voor comfort en warmte in huis. Onze klanten kiezen vaak voor Vaillant, omdat dit merk staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Bij de productie is gebruik gemaakt van ultra-moderne technieken en oerdegelijke tests. Dat zien wij ook terug bij service- en onderhoudsbeurten: dit is een echt duurzame ketel.

Vaillant ecoTEC classic CW3

Vaillant ecoTEC pure CW3

Type:ecotec classic
CW klasse:CW3
vermogen(kW):18,5
Capaciteit 40°:11,6
Capaciteit 60°:6,9
Bijzonder:Energiezuinige A-label pomp

De Vaillant ecoTEC Pure CW3 cv-ketel is een compacte, betrouwbare combiketel. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van Vaillant, een merk waar wij 200% achter staan. Vaillant staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Bij de productie is gebruik gemaakt van ultra-moderne technieken en oerdegelijke tests.

Vaillant ecoTEC plus CW3

Type:ecoTEC plus
CW klasse:CW3
vermogen(kW):20,3
Capaciteit 40°:11,5
Capaciteit 60°:6,9
Bijzonder:Energiezuinige A-label pomp

Zoekt u een energiezuinige ketel met minimaal verbruik en optimaal comfort en betrouwbaarheid? Kies voor de Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel. Uw besparing kan dankzij het hoge rendement van de ecoTEC plus, oplopen tot € 750,- gedurende de levensduur.

Vaillant ecotec plus CW4

Vaillant ecoTEC plus CW4

Type:ecotec plus
CW klasse:CW4
vermogen(kW):25
Capaciteit 40°:14,3
Capaciteit 60°:8,6
Bijzonder:comfort én energiebesparing

De Vaillant ecoTEC plus CW4 is een duurzame cv-ketel van degelijke, Duitse kwaliteit. U kunt hiermee uw energierekening verlagen en het comfort verhogen.

Vaillant ecotec plus CW5

Vaillant ecoTEC plus CW5

Type:ecotec plus
CW klasse:CW5
vermogen(kW):30,2
Capaciteit 40°:16,2
Capaciteit 60°:9,7
Bijzonder:bespaar stookkosten tot € 750,00

Wilt u een lagere energierekening, maar niet inleveren qua comfort en warmte? De Vaillant ecoTEC plus CW5 biedt meer. Meer vermogen en warm water. Als u uw oude ketel vervangt, scheelt dit tot wel € 750,- gedurende de levensduur.

Vaillant ecotec plus CW5+

Vaillant ecoTEC plus CW5+

Type:ecoTEC plus
CW klasse:CW5+
vermogen(kW):35
Capaciteit 40°:18,2
Capaciteit 60°:10,9
Bijzonder:Een vol bad in 5 minuten

De Vaillant ecoTEC plus CW5 biedt meer: meer vermogen, meer warm water, meer comfort. En dat terwijl we van onze klanten horen dat hun energierekening juist is gedaald! Wij geloven in de belofte van Vaillant: dit is een betrouwbare, energiebesparende en comfortabele cv-ketel. Van Kessel Verwarming is een gespecialiseerde cv-installateur, dus we doen vrijwel alleen cv-werk. Daardoor weten we van alle modellen hoe ze bij mensen thuis presteren. Ons oordeel is dus echt gebaseerd op praktijkervaring.

Vaillant ecotec plus CW6

Vaillant ecoTEC plus CW6

Type:EcotTEC plus
CW klasse:CW6
vermogen(kW):30
Capaciteit 40°:23,3
Capaciteit 60°:14
Bijzonder:23,3 l/min warm water

De Vaillant ecoTEC plus CW6 is de meest uitgebreide cv-ketel in deze serie. Optimaal vermogen, ruim 23 liter warm water per minuut en meer comfort. En toch kan deze hr-ketel u een lagere energierekening opleveren als u de oude vervangt.