Type:Proline
CW klasse:CW3
vermogen(kW):24
Capaciteit 40°:10
Capaciteit 60°:-
Bijzonder:tot € 195,00 p/j besparen

Nefit Proline CW3 cv-ketel

De Proline NxT C3 raden wij regelmatig aan als klanten echt zoeken naar een lichte, kleine cv-ketel. Bijvoorbeeld omdat zij in een appartement wonen. Ook is het een verantwoorde keuze als u let op C02-uitstoot. 

Compact én voordelig: Nefit Proline CW3

De Nefit Proline NxT is nog lichter en kleiner dan de vorige serie. Toch hoeft u niet in te leveren op kracht of efficiency. De warmtepomp presteert beter dan nodig is voor het A-label en verbruikt tot 75% minder energie dan de hr-ketels die wij meestal komen vervangen. En qua warm water heeft u optimaal comfort bij koken, schoonmaken en in de badkamer.

Warm water en de CW3-klasse

Dit model zit in de CW3-klasse. Dit getal zegt iets over het zogenaamde Comfort Warmwater. C3 geeft comfort voor als u een gewoon bad heeft en niet tegelijk hoeft te baden en douchen. Als uw huisgenoot even de warme kraan aan doet, blijft de douchestraal wel gewoon warm. Door slimme software ontdekt uw cv-ketel patronen in uw warmwatergebruik. Dit zorgt voor een heel efficiënt verbruik. 

Staat de verwarming wel laag? Thermostaat op je mobiel

Wilt u een simpele thermostaat met een paar belangrijke functies, zoals de tijden programmeren? Of zoekt u naar een thermostaat die meedenkt en die u vanaf de smartphone kunt bedienen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.