Type:Proline
CW klasse:CW4
vermogen(kW):24
Capaciteit 40°:12,5
Capaciteit 60°:7,5
Bijzonder:klaar voor duurzame energie

Nefit Proline CW4 cv-ketel

De Nefit Proline NxT C4 heeft biedt extra warmtecomfort en een echt laag verbruik. Daarnaast is deze serie ontwikkeld met oog voor de toekomst. Dat betekent: zeer zuinig, minder schadelijke uitstoot en de mogelijkheid om een zonneboiler of warmtepomp bij te plaatsen.

Lichter, kleiner, voordeliger: Nefit Proline CW4

De Proline NxT is nog lichter en kleiner dan de vorige Proline-serie. Dit betekent niet dat u hoeft in te leveren op kracht of efficiency. De warmtepomp presteert beter dan nodig is voor het A-label en verbruikt zo 75% minder energie dan die in de hr-ketels die wij meestal komen vervangen.

Warm water

Dit model zit in de CW4-klasse. U heeft optimaal comfort en vult het bad in een paar minuten. Ook kunt u beperkt tegelijk douche en baden. Dit is afhankelijk van welk type kranen u gebruikt en hoeveel liter per minuut daarvoor nodig is. Laat u adviseren of dit voor u de beste keuze is of dat u beter voor een hogere klasse kunt kiezen. Door slimme software ontdekt uw cv-ketel patronen in uw warmwatergebruik. Dit zorgt voor een heel efficiënt verbruik. Door slimme software ontdekt uw cv-ketel patronen in uw warmwatergebruik. Dit zorgt voor een heel efficiënt verbruik.

Staat de verwarming wel laag? Thermostaat op je mobiel

Wilt u een simpele thermostaat met een paar belangrijke functies, zoals de tijden programmeren? Of zoekt u naar een thermostaat die meedenkt en die u vanaf de smartphone kunt bedienen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Tip: wij installeren uw cv-ketel in de wijde omgeving van Hoofddorp. Kies voor vakkundige, ervaren cv-monteurs.