Type:Proline
CW klasse:CW5
vermogen(kW):28,5
Capaciteit 40°:13
Capaciteit 60°:9
Bijzonder:klaar voor duurzame energie

Nefit Proline CW5 cv-ketel

De Nefit Proline NxT CW5 biedt extra warmtecomfort en een echt laag verbruik. Daarnaast is deze serie ontwikkeld met oog voor de toekomst: dus met aanzienlijk minder schadelijke uitstoot en de mogelijkheid om een zonneboiler of warmtepomp bij te plaatsen.

Lichter, kleiner, voordeliger: Nefit Proline CW5

De Proline NxT is nog lichter en kleiner dan de vorige Proline-serie. Dit betekent niet dat u hoeft in te leveren op kracht of efficiency. De warmtepomp presteert beter dan nodig is voor het A-label en verbruikt zo 75% minder energie dan die in de hr-ketels die wij meestal komen vervangen.

De luxe van CW5

Dit model zit in de CW5-klasse. CW staat voor Comfort Warmwater en 5 betekent dat u in de hogere klasse zit. Dit betekent dat dit model heel geschikt is voor gezinnen of als u bijvoorbeeld een tweepersoonsbad heeft. Ook als u de douche en het bad tegelijk wilt gebruiken. U vult een emmer heet water voor de schoonmaak in een halve minuut. Het bad is binnen zes minuten vol. Door slimme software ontdekt uw cv-ketel patronen in uw warmwatergebruik. Dit zorgt voor een heel efficiënt verbruik.

Staat de verwarming wel laag? Thermostaat op je mobiel

Wilt u een simpele thermostaat met een paar belangrijke functies, zoals de tijden programmeren? Of zoekt u naar een thermostaat die meedenkt en die u vanaf de smartphone kunt bedienen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tip: wij installeren uw cv-ketel in de wijde omgeving van Hoofddorp. Kies voor vakkundige, ervaren cv-monteurs.