Type:Trendline
CW klasse:CW4
vermogen(kW):25
Capaciteit 40°:13,8
Capaciteit 60°:8,2
Bijzonder:tot € 200,00 p/j besparen

Nefit Trendline CW4 cv-ketel

Veel klanten kiezen voor de TrendLine van Nefit, want dit is een lichte, kleine cv-ketel met een scherpe prijs. Bovendien is deze lijn ook heel geschikt als u in de komende jaren ook andere vormen van energie wilt gebruiken, zoals biogas, een warmtepomp of zonneboiler. U bent hiermee dus helemaal ‘future-proof’.

Compact én voordelig: Nefit Trendline CW4

Sinds 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strenge Europese regelgeving. Als u al jaren een HR-ketel hebt, denkt u wellicht dat de sprong in energiekosten niet meer zo groot zal zijn. In de laatste tien jaar is de techniek echter razendsnel gegaan. De warmtepomp van de Proline is zuiniger dan nodig is voor het A-label en kan zo 75% efficiënter zijn dan die van uw oude ketel! De nieuwste generatie warmtewisselaars verbruiken tot 75% minder stroom. En alleen al op uw gasrekening kan u een besparing realiseren tot zo’n € 195,00 per jaar (bij een gasverbruik van tweeduizend kuub). De warmtepomp van de Trendline is zuiniger dan nodig is voor het A-label.

CW4: comfortabel baden en douchen

Dit model zit in de CW4-klasse, wat staat voor Comfort Warmwater. CW4 is heel geschikt voor gezinnen. U kunt hiermee beperkt tegelijk douche en baden. Dit is afhankelijk van welk type kranen u gebruikt en hoeveel liter per minuut daarvoor nodig is. Heeft u een grote woning of bijvoorbeeld een regendouche of tweepersoonsbad? Dan is CW5 of hoger waarschijnlijk beter voor. Wij adviseren u graag. Door slimme software ontdekt uw cv-ketel overigens patronen in uw warmwatergebruik. Dit zorgt voor een heel efficiënt verbruik.

Staat de verwarming wel laag? Thermostaat op je mobiel

Bij Nefit heb je de keuze uit verschillende thermostaten, met als overeenkomst: gebruikersgemak en kwaliteit. Heel populair is de ModuLine Easy, waarmee u via een app uw thermostaat kunt bedienen. Het maakt daarbij niet uit waar u bent: thuis op de bank of op uw werk.