Type:Trendline
CW klasse:CW5
vermogen(kW):30
Capaciteit 40°:17
Capaciteit 60°:10
Bijzonder:tot € 195,00 p/j besparen

Nefit Trendline CW5 cv-ketel

Een populair model bij klanten die power en energiebesparen graag willen combineren: de TrendLine CW5 van Nefit. Ook mensen die deels willen overstappen op nieuwe energievormen zijn fan, want de Trendline is klaar voor het bijmengen van biogas of het bijplaatsen van een zonneboiler of warmtepomp. U bent hiermee dus helemaal ‘future-proof’.

Compact én voordelig: Nefit Trendline CW5

Sinds 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strenge Europese regelgeving. Als u al een HR-ketel had, denkt u wellicht dat de sprong in energiekosten nu niet meer zo groot zal zijn. De warmtepomp van de Proline is zuiniger dan nodig is voor het A-label en kan zo 75% efficiënter zijn dan die van uw oude ketel! Alleen al bij gas kan een nieuwe ketel een besparing tot € 195,00 per jaar opleveren (bij een gasverbruik van tweeduizend kuub).

De luxe van CW5
Dit model in de Nefit Trendline zit in de CW5-klasse. CW staat voor Comfort Warmwater en 5 betekent dat u in de hogere klasse zit. Dit betekent dat dit model heel geschikt is voor gezinnen of als u bijvoorbeeld een tweepersoonsbad heeft. Ook als u de douche en het bad tegelijk wilt gebruiken. U vult een emmer heet water voor de schoonmaak in een halve minuut. Het bad is binnen zes minuten vol. Door slimme software ontdekt uw cv-ketel patronen in uw warmwatergebruik. Dit zorgt voor een heel efficiënt verbruik.

Staat de verwarming wel laag? Thermostaat op je mobiel
Bij Nefit heb je de keuze uit verschillende thermostaten, met als overeenkomst: gebruikersgemak en kwaliteit. Heel populair is de ModuLine Easy, waarmee u via een app uw thermostaat kunt bedienen waar u ook bent. Het maakt daarbij niet uit of u thuis op de bank zit of op uw werk.