Diensten

Bij Van Kessel Verwarming kunt u terecht voor de aanschaf van uw nieuwe verwarmingsinstallatie en de installatie en het jaarlijkse onderhoud van uw cv-ketel. Daarnaast zijn we binnen 24 uur bij u als uw ketel onverhoopt een storingsmelding geeft en we die niet telefonisch direct voor u kunnen oplossen.  

Meer rendement

Wij adviseren u graag over hoe u meer rendement uit uw ketel kunt halen. Zo is het in het stookseisoen verstandig om het verschil tussen de dag- en nachttemperatuur niet te hoog te laten oplopen. Uw ketel moet dan 's ochtends veel harder aan het werk. Daarnaast helpen we u natuurlijk met het programmeren van de thermostaat, zodat u hier zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Ook kan verontreiniging van het systeem het rendement verlagen. Wij werken daarvoor onder andere met Fernox Power Flush, dat kalkaanslag, roest, slib en bacteriĆ«n uit het systeem haalt. 

Advies over een warmtepomp

Onze merken - Vaillant en Nefit - innoveren voortdurend. Door alle bijscholing die zij bieden, verdiepen en verbreden we onze vakkennis op dit gebied voortdurend. Naast de zuinigste ketels, kunt u de systemen vaak ook uitbreiden met een warmtepomp of zonneboiler. Van Kessel Verwarming adviseert u graag.  

Meer weten? Bel 0297-325271.