Type:ecoTEC pure
CW klasse:CW5
vermogen(kW):28
Capaciteit 40°:16,1
Capaciteit 60°:9,7
Bijzonder:tot 25% lager gasverbruik

Vaillant ecoTEC pure CW5

Vaillant ecoTEC pure CW5 zorgt dat u behaaglijk kunt wonen en leven. Onze klanten kiezen vaak voor Vaillant: een merk dat staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Bij de productie is gebruik gemaakt van ultra-moderne technieken en oerdegelijke tests.

Besparen met de Vaillant ecoTEC  CW5

De pure-serie van Vaillant is heel betaalbaar, terwijl u zeker met dit CW5-model echt topkwaliteit in huis haalt. Vaillant kiest gewoon altijd voor degelijkheid, betrouwbaarheid en veel slimme technologie. Dit betekent dat deze ketel zuinig is en dat het stand-by-verbruik zeer laag is. U kunt tot 25% minder gas verbruiken als u de mogelijkheden van de ecoTEC pure CW5 optimaal benut.  Dat scheelt echt in de stookkosten.

Comfort in de badkamer

De CW5-klasse is voor mensen die houden van veel comfort, juist ook bij baden en douchen. Dit kan met CW5 tegelijk. Een bad vult u in een minuut of zes. Op twee plaatsen in huis tegelijkertijd warm water gebruiken? Geen probleem.

De Vaillant calorMATIC-thermostaat

Om het maximale rendement uit deze combi-ketel te halen, adviseren wij de Vaillant calorMATIC thermostaat: mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen. En de bediening is eenvoudig met een draaiknop en slechts twee druktoetsen.