Type:ecotec plus
CW klasse:CW4
vermogen(kW):25
Capaciteit 40°:14,3
Capaciteit 60°:8,6
Bijzonder:comfort én energiebesparing

Vaillant ecoTEC plus CW4

De Vaillant ecoTEC plus CW4 is een duurzame cv-ketel van degelijke, Duitse kwaliteit. U kunt hiermee uw energierekening verlagen en het comfort verhogen.

Waarom de Vaillant ecoTEC plus CW4?

CV-ketels van Vaillant zijn het resultaat van ruim 140 jaar innovatie. Dit geldt voor alle modellen. Wij adviseren de ecoTEC plus CW4 vaak aan klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare, zuinige cv-ketel die veel warmwatercomfort biedt. 

Een lagere energierekening

Bij een nieuwe cv-ketel hoort vrijwel altijd een lagere energierekening. De ecoTEC plus CW4  heeft een zuinige pomp met energielabel A en door slimme technologie een zeer laag verbruik in de stand-by-stand.

Een warm bad en comfortabele douche

Het is een veelgestelde vraag: ‘wat betekent dat CW3, CW4, et cetera?’ CW staat voor de Comfort Warmwater-klasse. En hoe hoger de klasse, hoe meer meetbare voordelen bij het tappen van warm water. Met CW4 kiest u voor zeer comfortabel. U vult bijvoorbeeld een gemiddeld bad in een minuut of 7. Ook kunt u even uw handen wassen zonder dat uw partner onder een koude douche staat. Wij vertellen u graag meer over de verschillen tussen de verschillende cv-ketels.

Eenvoud & efficiency

De Vaillant cv-ketels hebben een groot blauw verlicht display. U kunt hierop de status aflezen. Om het maximale rendement uit uw ketel te halen, combineert u deze met een Vaillant calorMATIC thermostaat: mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen.