Type:ecoTEC plus
CW klasse:CW5+
vermogen(kW):35
Capaciteit 40°:18,2
Capaciteit 60°:10,9
Bijzonder:Een vol bad in 5 minuten

Vaillant ecoTec plus CW5+

De Vaillant ecoTEC plus CW5 biedt meer: meer vermogen, meer warm water, meer comfort. En dat terwijl we van onze klanten horen dat hun energierekening juist is gedaald! Wij geloven in de belofte van Vaillant: dit is een betrouwbare, energiebesparende en comfortabele cv-ketel. Van Kessel Verwarming is een gespecialiseerde cv-installateur, dus we doen vrijwel alleen cv-werk. Daardoor weten we van alle modellen hoe ze bij mensen thuis presteren. Ons oordeel is dus echt gebaseerd op praktijkervaring. 

De luxe van meer vermogen

De ecoTEC plus CW5+ is een betrouwbare, duurzame ketel die heel geschikt is als uw huis een maatje groter is dan gemiddeld. Wij adviseren u graag over de hr-ketel die het beste bij uw situatie past. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor een heldere offerte en uitstekende service.

Besparen op de stookkosten

De Valliant ecoTEC plus CW5+ heeft energielabel A en een zeer laag verbruik in de stand-by-stand. U kunt tot wel € 750,00 sparen op uw energierekening gedurende de levensduur van dit apparaat.

Hoge eisen aan warm water en comfort

Snel een jacuzzi of tweepersoonsbad vullen? Douchen terwijl iemand anders een emmer vult met heet water? Het kan allemaal met de CW5+. De CW5+ levert ruim 18 l/min. Dat betekent dat een gemiddeld bad na vijf minuten vol is!

Nooit voor niets stoken

Om het maximale rendement uit deze combi-ketel te halen, adviseren wij u graag over de beste thermostaat. Kies bijvoorbeeld voor de Vaillant calorMATIC thermostaat. Deze is heel eenvoudig in te stellen met maar één draaiknop en twee druktoetsen. Zo voorkomt u dat u af en toe voor niets stookt, omdat iemand is vergeten de thermostaat lager te zetten.