Type:ecotec plus
CW klasse:CW5
vermogen(kW):30,2
Capaciteit 40°:16,2
Capaciteit 60°:9,7
Bijzonder:bespaar stookkosten tot € 750,00

Vaillant ecoTEC plus CW5

Wilt u een lagere energierekening, maar niet inleveren qua comfort en warmte? De Vaillant ecoTEC plus CW5 biedt meer. Meer vermogen en warm water. Als u uw oude ketel vervangt, scheelt dit tot wel € 750,- gedurende de levensduur.

Zuinige krachtpatser

De ecoTEC plus CW5 hoort bij de krachtigste modellen in deze serie. Bij HollandComfort zijn we erg enthousiast over de betrouwbaarheid van deze ketel. Onze klanten zien ons meestal alleen voor de onderhoudsbeurt. De belofte van Vaillant is dat dit een betrouwbare, energiebesparende en comfortabele cv-ketel is. Wij zien in de praktijk dat dit klopt.

Energiezuinig

De ecoTEC plus CW5 heeft energielabel A en een zeer laag verbruik in de stand-by-stand. En toch heeft dit model de kracht om ook in een grotere, minder geïsoleerde woning voor veel comfort te zorgen. 

Tegelijk warm water

Zelfs een tweepersoonsbad is zo vol met deze krachtpatser. De CW5 levert een royale 16 l/min, dat is 100 liter in ongeveer 6 minuten. En ondertussen kan uw huisgenoot gewoon de afwas doen met een heet sopje.

Welke thermostaat?

Om het maximale rendement uit deze combi-ketel te halen, adviseren wij u graag over de beste thermostaat. Kies bijvoorbeeld voor de Vaillant calorMATIC thermostaat: mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen.