Type:EcotTEC plus
CW klasse:CW6
vermogen(kW):30
Capaciteit 40°:23,3
Capaciteit 60°:14
Bijzonder:23,3 l/min warm water

Vaillant ecoTec plus CW6

De Vaillant ecoTEC plus CW6 is de meest uitgebreide cv-ketel in deze serie. Optimaal vermogen, ruim 23 liter warm water per minuut en meer comfort. En toch kan deze hr-ketel u een lagere energierekening opleveren als u de oude vervangt. 

Voor warm, comfortabel wonen: de Vaillant ecotec plus CW6

De ecoTEC plus CW6 is een veelzijdige, duurzame ketel die heel geschikt is voor grotere woningen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. De Valliant ecoTEC plus CW6 is een krachtpatser die natuurlijk wel standaard energielabel A heeft. Ook in de stand-by-stand is het verbruik echt laag. Dit kan een besparing tot wel € 750,00 opleveren gedurende de levensduur van dit apparaat.

Hoge eisen aan warm water en comfort

Heeft u meerdere badkamers? Misschien zelfs een jacuzzi, regendouche of tweepersoonsbad? Met CW6 kan uit meerdere kranen tegelijk optimaal heet water stromen. Dat is de luxe van dit model. Een gemiddeld bad is binnen vijf minuten vol! 

Gemakkelijke thermostaat

Om het maximale rendement uit deze combi-ketel te halen, adviseren wij u graag over de beste thermostaat. Kies bijvoorbeeld voor de Vaillant calorMATIC thermostaat. Deze is heel eenvoudig in te stellen met maar één draaiknop en twee druktoetsen. Zo voorkomt u dat u af en toe voor niets stookt, omdat iemand is vergeten de thermostaat lager te zetten.