Type:ecoTEC plus
CW klasse:CW3
vermogen(kW):20,3
Capaciteit 40°:11,5
Capaciteit 60°:6,9
Bijzonder:Energiezuinige A-label pomp

Vaillant ecoTec plus CW3

Zoekt u een energiezuinige ketel met minimaal verbruik en optimaal comfort en betrouwbaarheid? Kies voor de Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel. Uw besparing kan dankzij het hoge rendement van de ecoTEC plus, oplopen tot € 750,- gedurende de levensduur.

Betrouwbaar

De ecoTEC plus is het resultaat van ruim 140 jaar innovatie. Hij wordt in Duitsland geproduceerd met ultra-moderne technieken en oerdegelijke tests. Met Vaillant kiest u voor betrouwbaar, energiebesparend en comfortabel.

Energiezuinig

De zuinige pomp heeft energielabel A en heeft een zeer laag verbruik in de stand-by-stand. Dit betekent dat dit een van de meest zuinige ketels in het assortiment is. 

Comfort voor iedereen

Voor elke warmtebehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een ruim tweepersoonsbad. De ecoTEC plus CW3 is de laagste klasse, speciaal geschikt voor bijvoorbeeld een appartement. We informeren u graag over de comfortklasse die het beste bij uw situatie past. 

Eenvoudige bediening

De Vaillant hr-ketels hebben een groot blauw verlicht display. Hierop ziet u de status van de hr-ketel. Om het maximale rendement uit uw hr-ketel te halen, kiest u ook voor een Vaillant calorMATIC thermostaat: mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen.