Type:ecotec classic
CW klasse:CW3
vermogen(kW):18,5
Capaciteit 40°:11,6
Capaciteit 60°:6,9
Bijzonder:Energiezuinige A-label pomp

Vaillant ecoTec Pure CW3

De Vaillant ecoTEC Pure CW3 cv-ketel is een compacte, betrouwbare combiketel. Van Kessel is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van Vaillant, een merk waar wij 200% achter staan. Vaillant staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Bij de productie is gebruik gemaakt van ultra-moderne technieken en oerdegelijke tests. 

Bijzonder: zeer zuinig met gas

De Pure-serie is heel betaalbaar en de CW3 is het meest voordelige model. Daarbij zorgt slimme technologie ervoor dat het gasverbruik relatief laag is bij deze serie. U kunt tot 25% minder gas verbruiken met de ecoTEC Pure CW3. Natuurlijk heeft deze ketel energielabel A en is het verbruik in de stand-by-stand heel laag. 

Comfort in de badkamer

De CW-klasse staat voor het zogenaamde Comfort Warmwater. Ketels in de CW3-klasse zijn heel geschikt voor kleinere woningen en appartementen. U kunt lekker warm douchen terwijl iemand even zijn handen wast onder de warme kraan. Wilt u echt twee kranen optimaal tegelijk kunnen gebruiken? Of woont u wat groter? Dan adviseren we een hogere klasse.

De Vaillant calorMATIC-thermostaat

Om het maximale rendement uit deze combi-ketel te halen, adviseren wij vaak de Vaillant calorMATIC thermostaat: mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen met maar één draaiknop en twee druktoetsen. 

Dit model is ook verkrijgbaar met expansievat.