Type:ecoTEC pure
CW klasse:CW4
vermogen(kW):24
Capaciteit 40°:13,4
Capaciteit 60°:8,1
Bijzonder:25% minder gasverbruik

Vaillant ecoTEC pure CW4

De Vaillant ecoTEC pure CW4 cv-ketel zorgt voor comfort en warmte in huis. Onze klanten kiezen vaak voor Vaillant, omdat dit merk staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Bij de productie is gebruik gemaakt van ultra-moderne technieken en oerdegelijke tests. Dat zien wij ook terug bij service- en onderhoudsbeurten: dit is een echt duurzame ketel. 

Energiebesparen met de Vaillant ecoTEC classic CW4

Welke hr-ketel is het beste voor mijn situatie? Die vraag krijgen we heel vaak en er is geen vast antwoord. We kijken met u naar alle wensen die u hebt. En natuurlijk naar uw budget. De pure-serie is heel betaalbaar. Zeker als u daarbij de besparing optelt in stookkosten. U kunt tot 25% minder gas verbruiken als u de mogelijkheden van de ecoTEC pure CW4 optimaal benut.

Minder stookkosten

Ook ecoTEC pure CW4 heeft energielabel A en een echt laag verbruik in de stand-by-stand. Alle hr-ketels in deze serie hebben natuurlijk ook het HR 107 label voor het hoogst mogelijke rendement.

Comfort in de badkamer

De CW-klasse is voor veel klanten doorslaggevend. Die bepaalt het zogenaamde Comfort Warmwater. Ketels in de CW4-klasse leveren snel en veel warm water. U kunt lekker warm douchen terwijl iemand anders een teiltje met heet water vult. Heeft u extra wensen ten aanzien van uw gebruik van warm water? Bijvoorbeeld: een tweepersoonsbad of pubers met een eigen badkamer? Dan raden wij een hogere klasse aan.

De Vaillant calorMATIC-thermostaat

Om het maximale rendement uit deze combi-ketel te halen, adviseren wij vaak de Vaillant calorMATIC thermostaat: mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen.

Dit model is ook verkrijgbaar met expansievat.